Uslovi korišćenja e-commerce platforme areve.rs

Ovi uslovi prodaje definišu postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama. Isporučilac (Prodavac) je “Ana Rajković PR proizvodnja odeće Craft work, Bograd. Kupac robe je posetilac web shopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u korpu, plati platnom karticom, virmanom (uplatnicom) u banci ili pošti i pošalje narudžbinu Prodavcu.

Putem web shopa www.areve.rs kupcu je omogućena kupovina svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavca.

Vlasnik web stranice je Ana Rajković PR proizvodnja odeće Craft work Beograd (Voždovac), sa sedištem u ulici Admirala Vukovića 64 (matični broj 64470205, PIB 109849806) i šifrom delatnost 1413 – proizvodnja ostale odeće

Kontakt mail je info@areve.rs

Cene su sa PDV-om.

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Hvala Vam na razumevanju.

Istaknute cene u web shopu važe isključivo za kupovinu putem interneta.

 

Naručivanje

Proizvodi se naručuju putem web stranice i neopozivi su. Ukoliko prodavac nije u mogućnosti da isporuči sve naručene proizvode, isporučiće raspoložive od izabranih proizvoda, a o tome će obavestiti Kupca e-mailom (telefonom) sa naznakom isporuke preostalih proizvoda. Sa isporukom tih proizvoda poslaće Kupcu e-mail u predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda. 

 

Plaćanje

Naručene proizvode s troškovima dostave (ako ih ima), Kupac će Prodavcu platiti platnom karticom.

Podaci o platnoj kartici neophodni za izvršenje transakcije unose se na zaštićenoj web-strani Banke. Prodavac je u obavezi da preusmeri Korisnika na web-stranicu Banke predviđenu za unos podataka o platnoj kartici neophodnih za izvršenje transakcije u skladu sa Administratorskim uputstvom za implementaciju e-commerce usluge. Trgovcu nije dozvoljen prikaz ove stranice na svojoj elektronskoj prodavnici (E-SHOP) upotrebom iFrame tehnologije. Samim tim, kompletan proces naplate se obavlja na zaštićenim stranicama banke provajdera usluga. 

 

Sve cene proizvoda jasno su navedene na web stranici i uključuju poreze. Troškovi poštarine su takođe jasno prikazani. Trošak poštarine može varirati u zavisnosti od ukupnog iznosa porudžbine.