Podaci o firmi

Pun naziv firme: Ana Rajković PR proizvodnja odeće Craft work Beograd (Voždovac)

Adresa: Admirala Vukovića 64

Ime i prezime ovlašćenog lica: Ana Rajković

Šifra delatnosti: 1413

Matični broj: 64470205

PIB: 109849806

kontakt e-mail: office@areve.rs

Izjava o konverziji

‘Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

 

Korisnički servis

Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica ili pitanja možete nas kontaktirati na broj telefona 062 226 437, ili možete da nam pošaljete mail na office@areve.rs

Takođe nas možete kontaktirati i preko naših društvenih kanala https://www.facebook.com/clothing.areve i https://www.instagram.com/areve_clothing/

 

Isporuka robe

Rok za isporuku porudžbine je od 2 do 5 dana na tržištu Srbije.

Dostavu pošiljki na teritoriji Srbije vrši PostExpress kurirska služba. Troškovi dostave se posebno naplaćuju i zavise od težine i vrednosti paketa, a ne od mesta dostave. Za više informacija o ceni poštarine posetite sajt Post Express-a ili pogledajte njihov kalkulator troškova ovde.

Kupac putem e-maila dobija poštanski broj pošiljke. Ukoliko poštar ne nađe kupca na navedenoj adresi, u poštanskom sandučetu ostavlja “Izveštaj o prispeću pošiljke”. Ako se desi da poštar ne ostavi izveštaj, pošiljka može da se lično preuzme u pošti u roku od 5 dana, uz priložen broj pošiljke. Nakon 5 dana, paket se vraća pošiljaocu.

Slanje u inostranstvo je za sada onemogućeno usled posledica globalne pandemije.

 

Reklamacije

Ukoliko postoji bilo kakav problem sa proizvodom koji je kupljen, slobodno nas kontaktirajte na info@areve.rs

Jedan od članova Areve tima će Vas kontaktirati u roku od 1 do 3 radna dana od prijema reklamacije.

Ukoliko iz bilo kog razloga niste zadovoljni našim proizvodom možete ga vratiti u roku od 14 dana. Molimo vas da proizvode koje želite da vratite, pošaljete u izvornom stanju (bez tragova nošenja/pranja ili bilo kakvih drugih oštećenja) kao i u originalnoj ambalaži, sa svim etiketama i deklaracijama koje ste dobili prilikom dospeća pošiljke.

Kako biste vratili svoju porudžbinu potrebni su vam: račun/otpremnica (koji vam je stigao na e-mail), kao i proizvod upakovan u originalnu ambalažu i adresiran na prodavca.

Adresa za pošiljku:

Ana Rajković PR proizvodnja odeće Craft work Beograd (Voždovac)

Svetozara Markovića 44, 11010 Beograd, Srbija

Imajte u vidu da trošak poštarine plaćate vi, kao i da je potrebno da paket predate  kurirskoj službi koja poseduje opciju praćenja paketa.

Od trenutka kada paket pristigne na našu adresu i nakon provere da su proizvodi i dalje u svom izvornom stanju, na vašu e-mail adresu poslaćemo potvrdu o prispeću paketa.

Ukoliko su proizvodi u fabričkom (neoštećenom) stanju, originalnom pakovanju, sa svim deklaracijama i etiketama sredstva će vam biti vraćena (originalnim metodom plaćanja) u što kraćem mogućem roku od dana prijema vraćenih proizvoda.

Da li je moguća zamena poručenih proizvoda?

Kako zamena poručenih proizvoda nije moguća, a ipak želite neki drugi proizvod, preporučujemo da već poručeni vratite, a mi ćemo vam refundirati uplaćena sredstva. Nakon toga možete poručiti drugi proizvod koji želite.

U našem interesu je da naši kupci budu zadovoljni, i budite uvereni da ćemo učiniti sve da tako i bude.

 

Zaštita privatnosti korisnika

U ime Areve e-commerce platforme obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Areve brenda (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

 

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.“

 

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Areve e-commerce platforma je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

 

Izjava o PDV-u

Vlasnik brenda Areve (Ana Rajković PR proizvodnja odeće Craft work) nije u sistemu PDV-a.

Uslovi korišćenja e-commerce platforme areve.rs

Ovi uslovi prodaje definišu postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama. Isporučilac (Prodavac) je “Ana Rajković PR proizvodnja odeće Craft work, Bograd. Kupac robe je posetilac web shopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u korpu, plati platnom karticom, virmanom (uplatnicom) u banci ili pošti i pošalje narudžbinu Prodavcu.

Putem web shopa www.areve.rs kupcu je omogućena kupovina svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavca.

Vlasnik web stranice je Ana Rajković PR proizvodnja odeće Craft work Beograd (Voždovac), sa sedištem u ulici Admirala Vukovića 64 (matični broj 64470205, PIB 109849806) i šifrom delatnost 1413 – proizvodnja ostale odeće

Kontakt mail je info@areve.rs

Cene su sa PDV-om.

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Hvala Vam na razumevanju.

Istaknute cene u web shopu važe isključivo za kupovinu putem interneta.

 

Naručivanje

Proizvodi se naručuju putem web stranice i neopozivi su. Ukoliko prodavac nije u mogućnosti da isporuči sve naručene proizvode, isporučiće raspoložive od izabranih proizvoda, a o tome će obavestiti Kupca e-mailom (telefonom) sa naznakom isporuke preostalih proizvoda. Sa isporukom tih proizvoda poslaće Kupcu e-mail u predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda.

 

Plaćanje

Naručene proizvode s troškovima dostave (ako ih ima), Kupac će Prodavcu platiti platnom karticom.

Podaci o platnoj kartici neophodni za izvršenje transakcije unose se na zaštićenoj web-strani Banke. Prodavac je u obavezi da preusmeri Korisnika na web-stranicu Banke predviđenu za unos podataka o platnoj kartici neophodnih za izvršenje transakcije u skladu sa Administratorskim uputstvom za implementaciju e-commerce usluge. Trgovcu nije dozvoljen prikaz ove stranice na svojoj elektronskoj prodavnici (E-SHOP) upotrebom iFrame tehnologije. Samim tim, kompletan proces naplate se obavlja na zaštićenim stranicama banke provajdera usluga.

 

Sve cene proizvoda jasno su navedene na web stranici i uključuju poreze. Troškovi poštarine su takođe jasno prikazani. Trošak poštarine može varirati u zavisnosti od ukupnog iznosa porudžbine.