Podaci o firmi

Pun naziv firme: Ana Rajković PR proizvodnja odeće Craft work Beograd (Voždovac)

Adresa: Admirala Vukovića 64

Ime i prezime ovlašćenog lica: Ana Rajković

Šifra delatnosti: 1413

Matični broj: 64470205

PIB: 109849806

kontakt e-mail: office@areve.rs

 

Uslovi korišćenja

Upotrebom ovog internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu “uslovi”) i slažete se da ste obavezni da ih poštujete, kao i sve druge primenljive zakone i propise. Ukoliko ne prihvatate ove uslove, nemojte koristiti ovaj internet sajt.

Areve može izmeniti ove Uslove u bilo kom trenutku izmenama u ovom tekstu. Trebalo bi da posetite ovu stranicu s vremena na vreme i proverite ažurne Uslove, jer ste njima zakonski vezani. Pojedine odredbe ovih Uslova mogu biti nadjačane eksplicitnim zakonskim aktima ili saopštenjima istaknutim na drugim stranicama ovog sajta.

Naručivanje

Proizvode možete poručiti putem našeg sajta i neopozivi su. Prodavac je u dužnosti da ukoliko nije u stanju da isporuči naručene proizvode, obavesti Kupca putem e-mail-a ili telefonskim putem. U slučaju da je prozivod plaćen putem kartice, uplaćeni iznos će biti vraćen Kupcu istim putem. Ukoliko je Kupac poručio više proizvoda, a u slučaju da jedan od poručenih proizvoda ne može biti isporučen, iznos će biti umanjen za vrednost tog proizvoda, dok će ostatak proizvoda biti isporučen na naznačenu adresu. 

Načini plaćanja

Plaćanje možete izvršiti na dva načina:

1.   Lično, prilikom preuzimanja (plaćanje pouzećem).

2.   Uplatom na tekući račun

            Primalac: Ana Rajković PR Proizvodnja odeće Craft Work. , Svetozara Markovića 44, 11000 Beograd 

            Iznos: Upisati iznos koji se nalazi u redu „Ukupno“ u e-mail potvrdi.

            Svrha uplate: Upisati broj porudžbine koji ste dobili u e-mail potvrdi.

            Broj računa: 340-11418059-42

3.   Platnom karticom, putem portala Banca Intese. Nakon potvrde porudžbine bićete preusmereni na portal za bezbedan unos Vaših podataka.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, kontaktirajte nas na info@areve.rs.

 

Izjava o konverziji

‘Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

„Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.“

 

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Areve  je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

 

Isporuka robe

Rok za isporuku porudžbine je od 3 do 7 radnih dana na tržištu Srbije.

Dostavu pošiljki na teritoriji Srbije vrši PostExpress kurirska služba. Troškovi dostave se posebno naplaćuju i zavise od težine i vrednosti paketa, a ne od mesta dostave. Za više informacija o ceni poštarine posetite sajt Post Express-a ili pogledajte njihov kalkulator troškova ovde.

Kupac putem e-maila dobija poštanski broj pošiljke. Ukoliko poštar ne nađe kupca na navedenoj adresi, u poštanskom sandučetu ostavlja “Izveštaj o prispeću pošiljke”. Ako se desi da poštar ne ostavi izveštaj, pošiljka može da se lično preuzme u pošti u roku od 5 dana, uz priložen broj pošiljke. Nakon 5 dana, paket se vraća pošiljaocu.

 

Reklamacije

Ukoliko postoji bilo kakav problem sa proizvodom koji je kupljen, slobodno nas kontaktirajte na info@areve.rs

 

Vraćanje robe

U slučaju da dostavljeni model ili veličina proizvoda ne odgovaraju, kupac može da ga vrati ili zameni za drugi proizvod u roku od 30 dana, s tim što troškove transporta prilikom zamene snosi kupac. Pre slanja robe, kupac treba da obavesti Areve online prodavnicu o želji da se proizvod zameni, e-mailom na info@areve.rs 

U slučaju da je dostavljeni proizvod neispravan ili pogrešan, troškove vraćanja snosi Areve online prodavnica.

Areve online prodavnica zadržava pravo da ne prihvati reklamiran proizvod ukoliko se vrati u korišćenom stanju.

 

Ukoliko postoji bilo kakav problem sa proizvodom koji je kupljen, slobodno nas kontaktirajte na info@areve.rs